De Hako Group behoort tot een van de toonaangevende machinefabrikanten in de wereldwijde markt van reinigingstechniek. Met onze innovatieve reinigingsmachines en multifunctionele werktuigdragers staan wij, in meer dan 60 landen, beschikbaar voor dienstverleners, industrieën, bedrijven en de publieke sector. Hako biedt u diverse carrièremogelijkheden. We kijken uit naar uw sollicitatie!

Vacatures

Hako is continu bezig het bedrijfsproces te verbeteren. Hiervoor zijn gekwalificeerde en gemotiveerde mensen nodig. Denk jij een toegevoegde waarde te zijn voor ons bedrijf? Schrijf dan een open sollicitatiebrief met uitgebreide CV en geef daarin aan waarom je denkt een meerwaarde voor Hako B.V. te zijn.

Deze brief kun je sturen ter attentie van de directie.

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Training & Opleiding

Wij zijn er van overtuigt dat een goede opleiding essentieel is voor een succesvol professioneel bedrijf, daarom verzorgen wij ook trainingen en opleidingen.
Hierbij kunt u denken aan een training of opleiding zoals; machine instructie, machine onderhoud, een technische opleiding voor het oplossen van storingen en het analyseren van problemen, maar ook training/opleiding in productkennis- en toepassingen van reinigingsmiddelen.

Vragen & Contact

Wanneer u vragen heeft over actuele vacatures of wanneer u een (open) sollicitatiebrief met uitgebreide CV wilt sturen, kunt u onderstaande contactgegevens gebruiken.

Hako B.V.
T.a.v. de Directie
Industrieweg 7
6673 DE  ANDELST

Telefoon    : +31(0)488-473333
E-mail:       : info@hako.nl